måndag 31 oktober 2011

Den här veckan har vi lite begränsade öppettider. Idag måndag har vi helt stängt. Imorgon tisdag finns jag på salongen mellan 8.30-13.30. På onsdag finns vi alla tre på salongen och har öppet mellan 8.30-15.00. På torsdag och fredag åker Michaela och Emmeli på id-kurs. Jag finns då på salongen och håller öppet mellan 8.30-12.00. Vi kollar mailen flera gånger varje dag så även om vi har stängt går det jättebra att boka tid via mail: info@dekorerat.se eller ring till vår telefonsvarare, 10504,  och lämna ett meddelande så ringer vi upp!

Nu ska jag passa på att baka lite bullar, ni vet väl att det bästa bullreceptet är det HÄR ! Å snåla inte med smöret ;)

Hoppas att ni får en härlig dag!

Hälsningar Lina

måndag 24 oktober 2011

Inspirationsbilder!

 Tänkte bara dela med mig av lite fina frisyrer som kanske kan inspirera till nästa klippning/färgning?


 

Hittar ni någon ni gillar?

// Lina

fredag 21 oktober 2011

Love & Toast


Nu har vi ännu en nyhet här på salongen! Vi har packat upp massa härliga kroppsprodukter från ett märke som heter Love & Toast. Ekologiskt, fria från parabener, färgämnen och andra ämnen som vi inte vill gå runt med på kroppen. Dessutom doftar det ljuvligt och kommer i fina förpackningar! Jag har tagit kort på alla härligheter under dagen men ibland vill inte riktigt jag och tekniken åt samma håll så de bilderna lovar jag att lägga upp imorgon när jag fått lite hjälp :).

I serien finns duschcreme 99kr, bodylotion 99kr, sugarscrub 119 kr, bodybutter 79 kr, handkräm 99 kr, lipbutter 39 kr, lipbalmet som syns på bilden kostar 89 kr.

Nu tar vi lite helg och är tillbaka på måndag! Hoppas att ni får en skön helg!

Lina

torsdag 13 oktober 2011

Bare minerals Matte foundation!




Du har väl inte missat att id kommit med en ny matt foundation?
Självklart har den samma fantastiska egenskaper som den vanliga foundation har men den ger en mattare finish. Perfekt för dig som upplever att du blir lite glansig i hyn. Id:s mineralfoundation hjäler dig att:

• förbättrar hudens struktur
• lugnar och lindrar huden
• dämpar/reducerar rödhet och irritation
• minimerar porer
• stimulerar cellförnyelsen
• skyddar huden från yttre påfrestningar

Dessutom har den solskyddsfaktor 15!

Pris: 475 kr

Ha en bra dag i det härligt höstvädret önskar Lina, Emmeli och Michaela

måndag 10 oktober 2011

Edge natural haircare

Vi är väldigt glada över att nu ha produkter från Edge i vårt sortiment!
 
Edge är ett svenskt hårvårdsmärke där bara det bästa och nödvändigaste är inkluderat. Det har skapats i en övertygelse om att leverantörer av professionella hårvårdsprodukter måste ta ett större socialt, etiskt och ekologiskt ansvar.  Produkterna är fria från parabener, petrolatum, propylene glycol, lanolin, syntetiska silikoner och syntetisk alkohol, och utvecklas i nära samarbete med återförsäljar-salongerna, för att vara nära kundens behov och på så sätt undvika onödiga produkter. Även förpackningarna är genomtänkta, där de är 100% återvinningsbara och man undviker alltid onödigt emballage.

Edge är perfekt för dig som har torr och irriterad hårbotten eller lider av det kanske vanligaste problemet - fet hårbotten och torra toppar. Eftersom edge:s shampoon är fria från sulfater så rengör det hår och hårbotten skonsamt och stör inte hårbottens naturliga produktion av sebum. Ett shampoo med sulfater, alkohol och andra tillsatser rengör aggressivt och leder till en överproduktion av sebum som gör att hårbotten blir fet och topparna i sin tur uttorkade. Kom gärna in till oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkter för just ditt behov!

Vi har redan hittat vår favorit, texturizing cream, en stylingkräm som går att använda i både fuktigt och torrt hår. Långt som kort! Perfekt att forma till den korta frisyren med eller ge definition till mjuka lockar. Dessutom har den en frisk doft av vanilj och kokos.

Vill du läsa mer om produkterna så titta in HÄR


Ha en fin dag!

Lina, Emmeli och Michaela.

torsdag 6 oktober 2011

Snart marknad!





Snart är det dags för årets höstmarknad. Vi kommer att ha öppet och bjuda på lite fina marknadserbjudanden! Vi finns på salongen från klockan tio. Kom gärna in och värm er med lite kaffe eller te!

Hoppas att vi ses!

Lina, Emmeli och Michaela

onsdag 5 oktober 2011

Vi har problem med vår fasta telefon för tillfället. Vi nås på 0703132233 eller skicka ett mail till info@dekorerat.se

Ha en bra dag!

Mvh Emmeli, Michaela och Lina