måndag 28 september 2009

Min systers bröllop! (del 1)

Torsdagen var helt fullspäckad med massor som skulle göras. Brudbukett, corsage, 20 bordsdekorationer, 10 dekorationer till toaletterna, stort vägghjärta, smådekorationer och ljuskoppar och ljusstakar till festlokalen, stora hjärtan på fot, 3 fina dekoratoner - för att bara nämna lite. Brukbukett i vitt och grönt gjord med största omsorg och kärlek till min syster. Hortensia, Avalanch ros, Ranunkler!, Eucalyptus, Amimajus var några av de blomster som tillsammans gjorde denna fina bukett.

Toalettdekorationer nerpackade i påsar redo för bilresa ner till Göteborg. Konservburkar dekorerade med spets och fyllda med vitt och grönt.

Floristens flinka fingrar jobbar ivrigt med att få ihop 20 smådekorationer till borden.

En av tre fina små "skottkärror" till brädden fyllda med härliga blomster i vitt grönt och rosa. Fint hjärta i vit spets toppar de fina blomstren och gör denna dekoration fulländad.
Ett underbart bröllop som det kommer komma mer bilder ifrån.
Stort Grattis till min syster Rebecca och Mathias! Det var en underbar dag!





fredag 25 september 2009

Fint till dopet

Till dopet kan det vara fint med passande bordsdekorationer. Här nedan ser ni blomster i rosa som beställts till ett dop i helgen. Tuff dekoration med höjd i krona med olika rosa blomster.
Här en snittdekoration, också den i rosa, som gjorts i en gammal vitt porslinsterrin som kunden själv medtgit. Ett helt hav av rosa i en mängd olika nyanser blir det när de samsas tät tät tillsammans.

Vi gör snittdekorationer för alla tillfällen, efter önskemål. Alla snittdekorationer är unika och gjorda med stor omsorg.
Vi önskar lycka till på dopet och hoppas att det blir fint!
Ha en trevlig helg!

torsdag 17 september 2009

Mums...


I väntan på leverans från mässan som jag tror kommer i dag, skulle ha varit här den 15... så får vi njuta av god choklad Smarrigt värre..
Åre chokladen är här igen i massa goda smaker min bästa just nu är lakrits chokladkola, Nya smaker är polka, svartvinbär, viol lakrits ... mums
Välkommen!

lördag 12 september 2009

Bröllops planering...

Min älskade syster kommer till mig i dag! Vi ska planera det sista inför hennes bröllop... inte så många dagar kvar nu..Det kommer bli super fint, vintage och romantiskt är några av ledorden... Men planering krävs efter som bröllopet kommer var i Göteborg och mycket ska fraktas här i från strängnäs.
Jag hoppas hon börjar kunna slappna av nu, när det mesta är klar.. (du är i trygga händer när en syster är frisör och den andra florist.. kan nästan inte bli bättre =)
Ska bli så kul!
(Bilden är lånad från en blogg med mycket bröllops känsla... härligt, gå in och titta på WoopsieDaisy)
Jag önskar er alla en härligt helg, ut och njut av det härliga höst vädret!
/Fatima

onsdag 9 september 2009

Hösten kommer smygande..

Några utav höstens nyheter har kommit anlänt till butiken... Fantastiska myrtenträd som man bara inte kan motstå... De fina fotoalbumen i skinn passar perfekt att ha framme på bordet nu när hösten är här, med dess murriga färg. Passa på nu två för 650kr! (ord. pris 420 kr st) Albumen finns i svart och brunt.
Snygga svart lyktor för 129kr. Fina både hängande och stående.
En av mina favoriter... skål i fattigmanssilver (149kr). Fin med en enkel blomma i, eller varför inte fylla den med godis...
Mera lyktor - det kan man aldrig få för mycket av när mörkret faller (129kr).
Sista men inte minst - dessa sötisar.. Dessa finns i två storlekar och gör sig fit tillsammans i en grupp (39kr / 49kr).
Kom in och fyll ditt hem med höst mys..
Välkomna!