tisdag 28 juli 2009

Att suga på karamellen...

Är inte alltid lätt... kom på mig själv att börja längta lite efter hösten.. Det är så mysigt och så murriga färger på alla blommor och träd ute. Att tända ljus när det är mörk ute, krypa upp i soffan med en filt och en bra film...och inte minst så är det formex!! Med massa höst nyheter hoppas jag! Så var det där med att leva i nuet! Det är inte ens augusti än.. så därför visar jag er nu blomgodis i sommarens favorit färg... rosa.Även dessa kuddar är en favorit och riktigt sommriga och romantiska ...Jag tycker att det här är ett helt underbart tyg ,det storblommiga..


Så hoppas jag att ni alla njuter av den svenska sommaren och lever i nuet.. men vad skulle livet vara om man inte fick längta eller drömma..Visst är det skönt att man själv får bestämma över sina tankar.. En vis man sa: Förändra dina tankar så kan du förändra hela din verklighet.


Må väl! / Fatima

fredag 17 juli 2009

Semester!

Passa på att fynda i dag fre 17/7 och lör 18/7 är det halva priset på alla blommor i butiken!
Nästa vecka tar Dekorerat Semester så under V 30 kommer butiken vara stängd.
Öppnar igen på måndag den 27/7
Välkommen!

söndag 12 juli 2009

Nyheter

Nu har leveransen kommit! Dom populära vispskålarna med dessertskål är nu tillbaka och i fler färger, (bland annat en i mörkt lila en given färg till hösten.. väldigt snygg!) Även lite annat smått och gott, små korgar i rosa, turkost och grått.










Fina glasflaskor, perfekt till er som gjort egen saft, en fin etikett på den så har du presenten klar..
Ni såg ovan en pläd i brunt och turkost, små skyltar med tänkvärda ord och vacker campanula.
Välkomna in och kika på alla nyheter.
Jag önskar er en härlig start på den nya veckan!
Fatima




tisdag 7 juli 2009

Brudpar, Bröllop, Blommor & Hilda

Butiks hunden Hilda sitter och vaktar på butiks trappan. Hon älskar att sola men för det mesta ligger hon och sover inne i sin säng.. Det är det bästa hon vet att sova.. En riktig slöis..
Inne i butiken spirar kärleken hos våra brudpar!
Finns det något finare än när två personer bestämmer sig för att dela livet tillsammans och ingå äktenskap med allt vad det innebär.. Det är en av de största gåvor man kan ge varandra. Jag önskar alla min brudpar ett långt och lyckligt liv tillsammans med mycket kärlek! Nedan ser ni några av månadens brudbuketter... Ni kanska får se mer nästa vecka..
I butiken väntas nu leverans från Danmark, den kan komma när som helst..
Så håll ögonen öppna!
Lev gott tills vi ses igen!
/Fatima