tisdag 24 mars 2009

Tusen tack till alla kunder!

Vi vill börja med att tacka alla kunder som tittade in helgen då vi firade 1 år! Vi bjöd på snittar och bubbel och hade många fina erbjudanden! Det var full rusch i butiken både på fredagen och lördagen. Jättekul tycker vi och önskar både gamla och nya kunder välkomna in!
Våren kommer allt närmare - kanske inte ute - men inne hos oss. Vi har fått flera leveranser med nya fina saker som vi handplockat och nu fyller butiken med.
Denna vecka kommer vi ha annan personal i butiken då vi själva ska medverka på Trädgårdsmässan i monter tillsammmans med Lena Linderholm. Detta tycker vi självklart ska bli både spännande och roligt, då vi kommer träffa många människor med ett gemensamt intresse.
Nedan bjuder vi på någar av våra nyheter. Kom in till oss i butiken för ideér och inspiration. Söta små tygpåsar (125 kr) uppsydda av Emelie Almhager. Välj själv vad du vill stoppa i eller köp lavendel på lösvikt hos oss. En fin gåva till en vän.
Krukor i lite tuffare stuk till fina vårplanteringar. Stora och små krukor (75 kr/ 150 kr)

Vackra krukor med glasering i ljuv gammeldags rosa. Stora och små storlekar (69 kr/159 kr)

Stora och små storlekar (69 kr/159 kr)

Stor klocka i gammal design (735 kr)

En riktig vår och sommardröm är dessa krukor och klot i vackert blommönster. Stor kruka (139 kr) Klot i två storlekar (89 kr/139 kr)
Vi önskar alla en skön vecka och varför inte besöka Trädgårdsmässan till helgen...
Kram Sofie och Fatima

Bild och text: Emelie Almhager


torsdag 12 mars 2009

Nu fyller vi butiken!

I dag fyller vi butiken med vackra blomster i alla dess färger. Vita och blå pärlhyacinter, anemoner, kungsängsliljor, penseér, bellis, tulpaner, julrosor, hortensia.
Fredag och lördag firar vi 1 år! Vi bjuder på snittar och bubbel. Kom in till oss och njut ett ögonblick och ta del av våra erbjudanden.
Vackra tulpaner i olika färger. Fina anemoner.
Julrosor så vackra.
Bellis i fin rosa färg.
Vackra pärlhyacinter - både blå och vita.

Välkommen!
Sofie & Fatima


Bild och text: Emelie Almhager

tisdag 10 mars 2009

1-års jubileum!!!

Till helgen firar vi 1-års jubileum! Tänk att tiden går så fort, men det är klart, det har varit roligt och vi har fått väldigt bra respons. Vi brinner verkligen för det vi gör - arbetet är vår stora inspirationskälla. Denna vecka "piffar" vi i butiken och gör fint inför helgen. Det kommer bjudas på snittar och bubbel. I butiken kommer vi ha flera fina erbjudanden. Vi hoppas på extra många besök till helgen!
Välkomna in!
Kram Fatima och Sofie